Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Maribo Sø Golfklub, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores klub – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller betaler med
OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores klub en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Kort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play. Hvis du ikke allerede har et kort.

Har du allerede et OK Kort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Maribo Sø Golfklub nu. Og så sørger de for at ændre det. DET KAN IKKE VÆRE NEMMERE AT STØTTE VORES DEJLIGE KLUB. SÅ GØR KLUBBEN OG DERMED JER SELV EN TJENSTE OG RING.

Støt ekstra med OK Mobil og OK El

Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til vores klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores klub med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anders Kenneth Michaelsen på 54551501 eller Ami@hertels.dk.

GOD GOLFSÆSON

Kategorier: Nyheder