TIDSBESTILLING VIA GOLFBOX

Programmet er web-baseret hvilket giver medlemmer, sekretariat, diverse udvalg i klubben mange nye og spændende muligheder.

Som en hjælp for medlemmerne har vi nedenfor forsøgt at beskrive nogle af de faciliteter, som det enkelte medlem kan have glæde af.

Hvordan kommer jeg i gang?

Der er to veje til systemet:

Via linket midt på siden “Golfbox login” logges på GolfBox med brugernavn, som består af klubnr. og medlemsnr. – har du f.eks. medlemsnr. 5888 er formatet 69-5888 (Maribo Sø Golfklub har klub nr. 69) og dit password. Password kan være din fødselsdato f.eks.: 171248 eller det du evt. har ændret det til. Har du glemt dit password, skal du kontakte sekretariatet i klubben.

Det er også muligt at logge direkte www.golf.dk og derefter indtaste brugernavn og password.

Min forside.
Når du har logget dig ind med dit personlige brugernavn og password, kommer du automatisk til ”Min forside”. Her har du en oversigt over dine evt. bestilte tider, personlige beskeder, arrangementer i klubkalenderen, samt lokalnyheder fra klubben.

Ret profil.
Under menupunktet ”Ret profil” finder du 3 undermenuer.

1. STAMDATA
Her har du mulighed for at se dit handicap etc.
Du kan ændre dit personlige brugernavn og password til GolfBox
Du kan indtaste dit mobiltelefon nr.
Du kan indtaste din e-mail adresse.
Du kan markere om du ønsker at modtage e-mail fra Golfbox (vedr. nyheder/tidsbestilling.
OBS: husk at trykke på ”opdater” nederst på siden hvis du har foretaget ændringer.

2. KONTAKT
Under dette menupunkt kan du kontrollere om klubben har registreret din adresse og tlf. nr. korrekt (hvis du har ændringer til denne side bedes du venligst sende en kort e-mail til sekretariatet: maribogolf@maribogolf.dk

3. DIVERSE
Hvis du har et skab kan du se nummeret her.
Du kan se om du har bestilt nyt DGU kort.
Du kan ændre din pinkode i DGU-basen (pinkoden er den kode du anvender sammen med DGU-kortet).
OBS: husk at trykke på ”Skift Pinkode” nederst på siden hvis du har foretaget ændringer.

TIDSBESTILLING.

Vi opfordrer til at gå 4-bolde, da det giver det bedste flow på banen og det er helt legalt og tilmelde dig en tid på alle tider op til 4-bolde.

Dette menupunkt har 4 underpunkter.

1. VÆLG KLUB – her kan du bestille tid i Maribo Sø Golfklub og i andre Golfboks-klubber.
Du kan bestille startsider via en komplet dagsoversigt (kalender) med farve-koder. Her kan du se spillernavne på allerede bestilte tider, samt få en komplet ”Startliste” for alle tider på en specifik dato.
Du har samtidig mulighed for at få e-mails i forbindelse med tidsbestillinger, ændringer og bekræftelse af dine tider.
For at gøre tidsbestillingsprocessen hurtigere, har du mulighed for at oprette såkaldte ”Favoritspillere”, så du hurtigere kan bestille tider sammen med dem du oftest spiller med. Når du opretter en favoritspiller, skal denne dog først godkende oprettelsen, før den træder i kraft. Når du har bestilt tid skal den endelig bekræftes ved fremmøde i klubben. Dette foregår på den opstillede touchscreen på greenfeepulten i klubhuset.

2. STARTLISTE – her kan du se dine startlister

3. MINE TIDER – her kan du se dine starttider

4. MINE FAVORITTER – en spændende facilitet med følgende muligheder.

Du kan oprette en gruppe som du ønsker at sende en besked til, deltagere i gruppen kan være medlem i Maribo Sø Golfklub eller andre klubber, som anvender GolfBox. En besked dukker op på skærmen når et gruppemedlem logger på systemet – en besked må altså ikke forveksles med en e-mail.
Læs mere om beskeder nedenfor.

Scorearkiv.
Her kan du se dine egne scores i lange baner.

Beskeder.
Den interne beskedfunktion på GolfBox fungerer ikke helt som e-mails, idet en besked udelukkende bliver transporteret på GolfBox–netværket således at du, når du logger på systemet, får en melding om, at der ligger en besked til dig. Du vil automatisk modtage en besked fra systemet, når en tid, med dit navn på bliver enten bestilt, ændret eller slettet. Når en tid er passeret, vil eventuelle beskeder vedr. tiden automatisk blive slettet igen. Du vil også kunne modtage nyttige informationer fra klubben eller fra GolfBox, mens du selv kan skrive beskeder til andre medlemmer eller til din klub.

Hvis du vil sende besked til medlemmer af Maribo Sø Golfklub eller en GolfBox-klub, kan du udsøge medlemmer på følgende 3 måder:

1. på medlemsnummer
2. på fornavn, eller en del af fornavnet
3. på efternavn, eller en del af efternavnet (prøv f.eks. at søge på ”han’” så returnerer systemet alle medlemmer hvis efternavn begynder med han).

Kalender.
En intern kalender, som styres af klubben, viser hvornår der er aktuelle turneringer eller arrangementer. Du kan både se hvad der sker i Maribo Sø Golfklub, samt hvad der foregår i andre GolfBox-klubber. Her kan du også tilmelde dig til åbne turneringer i din egen og i andre klubber.