Maribo Sø Golfklub tilbyder mad og drikke til særdeles rimelige priser. Vi har ikke nogen restaurant, men vi producerer f.eks. sandwichs, som kan købes ved høflig selvbetjening (så længe dagens produktion rækker)

I vores automat har vi et stort udvalg af øl og vand. Du kan også købe vin i glas eller flaske. Du finder automaten og køleskabet med vin og madvarer i entreen til venstre, når du kommer ind i klubben (nærmest overfor Golfbox automaten)

Hvis du vil være sikker på, at der er sandwichs til dig, når du besøger klubben, så anbefaler vi, at du ringer til klubbens kontor på tlf. 2293 2655 eller pr. mail maribogolf@maribogolf.dk. Så vil det være sat frem til dig, når du skal bruge det. Betalingen klarer du med klubbens kontor.

Prisliste og menu

Diverse øl

15 – 30 kr.

Diverse vand, ½ liter

20 – 25 kr.

Diverse kaffe, kakao

15 kr.

Et glas vin

25 kr.

En flaske vin (rød, hvid, rosé)

90 kr.

Sandwich (kylling med bacon)                                                                                      45 kr.

Hvis I er en gruppe, som ønsker lidt mere avanceret forplejning, så kan I også selv forudbestille specielle golfmenuer hos vores faste eksterne leverandører. Betalingen klarer I med klubbens sekretariat, når I kommer.

*3 stk. lækre golfsmørrebrød                                                                                  90 kr.

* Golf tapasfad med 6 forskellige enheder                                                         125 kr.

* Golf frokostfad med 4 kolde retter

(f.eks. hønsesalat, oksefilet, seranoskinke og oste med nybagt brød)          150 kr.

Forudbestilling senest 24 timer før ankomst og minimum 4 kuverter til Folkets Hus Maribo

Telefon: 5478 1000 eller

Mail:  allan@folkets-hus.dk

Hvis I har særlige ønsker, kan I kontakte klubbens kontor i god tid før jeres ankomst – vi kan arrangere næsten hvad som helst!

Fødevarestyrelsens smiley kan ses her