MEDLEMSKAB I MARIBO SØ GOLFKLUB

Klubben er åben for optagelse af nye medlemmer, der er ingen venteliste. Og du skal heller ikke betale indskud eller lignende.

Golfspiller med et registreret handicap

Er du allerede golfspiller med et handicap registreret gennem DGU eller en anden lignende organisation, så er proceduren meget let. Du kontakter simpelthen klubbens kontor på tlf. 22 93 26 55 eller per mail maribogolf@maribogolf.dk og oplyser om dit navn, adresse, tlf. og mail. Så kontakter vi dig for at registrere dig i den rette kontingentgruppe, handicap osv.

Så er du i gang!

Ny golfer, som vil lære at spille golf

Har du ikke spillet golf tidligere, eller ønsker du at starte forfra igen, så anbefaler vi dig at købe et Prøvemedlemskab. Du kan kontakte klubben per telefon eller mail, eller du kan møde op mandag kl. 17 (april-september), hvor Introudvalget vil tage imod dig og hjælpe med alt det praktiske.

Prøvemedlemskabet koster 500 kr., varer i op til 3 måneder og indeholder.

-lektioner med klubbens træner

-begyndertræning mandag aftener under kyndig vejledning af Introudvalget

-frit spil på klubbens træningsområder og Pay-and-Play bane

-aflæggelse af forskellige spilleprøver og regelprøve

Når du har bestået de nødvendige prøver, skal du beslutte, om du vil melde dig ind i klubben som fast medlem og hvilken medlemskategori, du ønsker.
Læs om mulighederne Her

Herefter får du udstedt et digitalt DGU-kort, som giver dig ret til at spille på klubbens store bane og mulighed for spil på andre baner i hele verden!

Du kan læse meget mere om Prøvemedlemskabet og Introudvalgets aktiviteter: her