Indendørs golf er kommet for at blive og vi kan se at mange medlemmer, allerede har tilsluttet sig konceptet hos TeeBox.

Det er nemmere og bedre at bruge, end man regner med, og alle niveauer kan få en masse ud af indendørs golf hen over vinterhalvåret.

Der er allerede solgt en stor del af de tilgængelige årskort, og vi regner med at kunne melde udsolgt inden vinteren er omme. Vi opfordrer dermed alle til at tilmelde jer en introduktionstime, og blive oplært i de forskellige muligheder, som Trackman-simulatoren tilbyder, herunder hvordan man får præcis og nøjagtig data på ens golfsving, hvordan man kan spille 120+ baner fra hele verden, samt deltage i præmieturneringer og klubber i klubben.

En repræsentant fra TeeBox kommer forbi Golfklubben Storstrømmen d. 19-20. februar 2022, hvor det er muligt at få halvanden times gratis introduktion til brugen af huset, samt de forskellige muligheder TrackMan-simulatoren byder på, og ikke mindst deltage i TeeBox’ hole-in-one konkurrence, hvor man kan vinde 10.000 kr.!

Det vil være muligt at booke tid fra kl. 08:00 og indtil kl. 18:30, og der er plads til 6 personer pr. tid. Tilbuddet er forbeholdt for personer, som ikke har købt et årskort til TeeBox endnu, men vil man gerne have en genopfrisker, er man velkommen til at booke en introduktionstime mere.

Man tilmelder sig en introduktionstime på: https://teebox.dk/introduktion-2/

Venlig hilsen
TeeBox

Kategorier: Nyheder