[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.27.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]Vi er 12 golfere fra Dragør der årligt tager på golftur til baner, som vi ikke har spillet før. Altså greenfee spil på fremmed græs. Så vi har spillet en del gode baner de sidste mange år.
Maribos baneservice trumfer dog det bedste vi har mødt under vejs. Det var særlig god oplevelse.
Allerede ved ankomsten i klubhuset mærkede vi den varme velkomst. Hvor kommer i fra blev der spurgt, håber i får en god dag. I receptionen var Claus klar med scorekort, baneguider og nøgler til buggys, der var linet op foran klubhuset. Jeg tror alle i klubben var opmærksom på gæsterne fra Dragør.
På vej til hul et, var der rare medlemmer der ønskede god tur og det var nemt at se, at der var taget hensyn til de måske noget langsomt spillende gæster fra Dragør. Ingen pres fra starten, men et lille hul på et par bolde.
Hul seks er et par tre hul direkte over en af de mange søer på banen. Smukt. Så vi stimler lidt sammen foran dette hul. På modsatte søbred ser vi en buggy og en mand med stråhat, der unægtelig ligner en af vores egne banekontroller. Ups.
For satan da, hvad har vi nu gjort? Har vi ikke lukket igennem? Har vi kørt på fairway? Har vi ikke rettet nedslagsmærke? Har vi ikke revet bunker? Eller bare en utilfreds golfspiller? Nervøsiteten breder sig.
Lidt ydmyge nærmer vi os greenen, helt parate til at tage imod skideballen. Og forsvare overtrædelsen.
Her møder vi så Peter Norgreen, baneservice, der med et stort smil byder os velkommen til Maribo Sø Golfklub. Han tilbyder kaffe, et glas vin, en Maribo pilsner eller hvad du nu har lyst til. Gratis of course.
Peter fortæller, at han er medlem af klubben og hver morgen tjekker Golfbox om der er greenfee spillere på banen. Så tager han sin buggy og kører ud til dette smukke sted på banen. Fortæller om søer, træer, buske og om vi også kan høre nattergalen. (Og dertil et par røverhistorier).
Vi hørte fuglene synge og siger tak til Peter for en særdeles og uovertruffen baneservice ved Maribo Sø.
Det skal også nævnes at Claus i receptionen, der trods Corona cafe lukning, fik fikset stegt flæsk og persillesovs ad libitum, naturligvis indtaget med korrekt afstand mellem borde og stole.
Maribo Sø Golfklub har et fantastisk koncept for værtskab af greenfee gæster.
Så glæd jer til besøget.
Søren Havemann

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Kategorier: Nyheder