Det var med en vis nervøsitet der blev taget hul på den nye turneringssæson for vore to ungdomshold, som pludselig var blevet til to divisionshold. Lørdag fik 1. divisionsholdet besøg af Smørum, og der var ingen pardon: de blev sendt hjem med 7-0. Andreas PM og Jacob K. vandt deres singler og Mikkel O/Oliver var også skarpe i foursome. Også på 2. divisionsholdet var der vindermentalitet. Drengene spillede mod Rønnede, og de blev også sendt hjem med et 7-0 nederlag. Både Magnus O og Casper B vandt deres singler og foursome-sejren blev hevet hjem af Jens H. og Andreas B. En fantastisk debut.

Allerede søndag morgen ventede en ny modstander. Spillerne fra 1. division mødte Hjortespring, og igen gik det super flot. Holdet vandt 5-2, hvor Andreas PM og foursome-drengene Mikkel O og Oliver tog sejrene og Andreas B. lod sin modstander tage hjem med en sejr.

2. divisionsdrengene mødte Ledreborg, og de blev sendt hjem med 7-0 – selvom der var spænding til sidste hul. Casper B tog en meget sikker sejr og foursomespillerne Jens H og Seb vandt på hul 17, medens Magnus var igennem en tæt match, der sluttede på hul 18, hvor Magnus sender et kongeslag direkte i hul.

Kategorier: Nyheder